Squash wereldtoppers bij MAX Sports & Wellness

Foto: 251tv

Een indrukwekkend avondje Squash bij MAX Sports & Wellness op woensdag 25 januari jl. Deze avond stonden Poort80/MAX en Meersquash tegenover elkaar. Twee teams die met elkaar goed waren voor een handjevol wereldtoppers op squashgebied.

Zo kwam Meersquash naar Beverwijk met Paul Coll (nummer 20 op de wereldranglijst), Tim Weber (nummer 124) en Bart Ravelli (nummer 5 van Nederland).  Poort80/MAX stelde daar ook een paar indrukwekkende namen tegenover, zoals Nicolas Müller (nummer 32 op de wereldranglijst), Carsten Schoor (nummer 5 van Duitsland) en Roberto Karlshoven (nummer 13 van Nederland)

Voor het Beverwijkse trio van teammanager Rick Luttikhuizen werd ’t een lastige avond, waarop bleek dat het topteam van van Meersquash nog net een maatje te groot was. Overigens was dat niet geheel tegen de verwachting in gezien Poort80/MAX pas vorig seizoen promoveerde naar de eredivisie, terwijl Meersquash op dit moment koploper is.

De volgende wedstrijd van Poort80/MAX is op woensdag 1 maart uit bij de huidige  hekkensluiter van de eredivisie Match Amsterdam.

Van de wedstrijd van 25 januari jl maakte 251tv de volgende reportage:

Meer 251TV-producties (TV uit de hele regio twee-vijf-een) zijn te bekijken via YouTubeFacebookTwitter en Ziggo Kanaal 42 (digitaal) of Kanaal 45 (analoog).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen