55+

In de file voor de rollator-check

Foto: Pixabay

Het team van vrijwillige ‘repairders’ heeft afgelopen zaterdag, 21 januari,  alle zeilen bij moeten zetten om het grote aantal zich aandienende reparaties te verwerken.

Al voor half 1 stond er een groepje mensen met de rollator te wachten voor de deur van Paviljoen Westerhout om deel te mogen nemen aan de Rollator check. Met drie man sterk werden de rollators onder handen genomen, waarna de meeste mensen weer tevreden en veilig op huis aan konden, terwijl anderen met goed advies geholpen konden worden.Textiel
De dames voor textielreparaties zaten ook geen moment stil . Verder waren er tal van elektrische apparaten die een 2e leven kregen, terwijl ook mensen met vragen over computers, tablets en mobiele telefoons naar alle tevredenheid werden geholpen.

En er kwam nog veel meer voorbij, zoals een broodmachine, stofzuiger, gourmetstel, afstandsbediening, pop, fiets, staafmixer, deurbel, printer, stoomstrijkijzer, lamp, weegschalen, klokken en kleding,.

In totaal werden er rond de 40 reparaties uitgevoerd, waarmee het team van het Beverwijkse Repair Café kan terugkijken op een heel productieve, duurzame en gezellige dag.

Het Repair Café wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Beverwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen