Sprakeloze humor, cabaret, halsbrekende toeren en slapstic in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater - Youtube

Onvergetelijke avonden op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari met mime-fenomeen Sam Wills (America’s Got Talent), ‘de man in bonus’ Martijn Hillenius en The Ashton Brothers

Tape Face creëert woordeloos grappige waanzin
De Nieuw-Zeelander Sam ‘Tape Face’ Wills is de afgelopen jaren een grote hit op het fameuze Edinburgh Festival en was finalist in America’s Got Talent 2016. In de wereld van show en cabaret maakt hij, tussen alle welbespraakte ratelaars, diepe indruk met een stuk ducttape over zijn mond. Hij zegt dus geen woord, maar desondanks windt hij door middel van mime met geluid en stand-up comedy zonder taal elke zaal om zijn vinger, dankzij zijn Marcel Marceau-achtige motoriek en Chaplineske fantasie.

In deze show is de sportieve medewerking van het publiek een belangrijk ingrediënt, evenals muziek en geluidseffecten. Verliefde ovenwanten, seksueel opgewonden rolmaten, een vrije val van een kruk – er komt geen einde aan zijn inventiviteit en verbeeldingskracht, die niemand onberoerd laten.

De silent comedy shows van Sam Wills krijgen steevast prachtige vier- en vijfsterren recensies. “Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig. Sublieme waanzin”, schreef Time Out.

Kaarten vanaf € 20,00 op vrijdag 20 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Martijn is van de rake typeringen en scherpe overdenkingen
Het gaat goed met Martijn. Vindt hij zelf. En als je zelf vindt dat het goed met je gaat, vinden anderen dat meestal ook. En wanneer niet alleen jijzelf, maar ook de anderen vinden dat het goed met je gaat, ja, dan zal het wel waar zijn. In ‘De man in bonus’ gaat Martijn op zoek naar het geheim van de voorspoed. Een zoektocht met komische muzikale acts, rake typeringen en scherpe overdenkingen. Om tot het positieve te komen moet soms ook het negatieve worden ondergaan. Maar uiteindelijk zal je in de plus eindigen. Dat is beloofd.

Kaarten vanaf € 14,00 op vrijdag 20 januari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Adrenaline, spanning en magie bij de Ashton Brothers

Pim, Joost en Friso wilden voor hun show ENFANTS TERRIBLES terug naar vroeger. De titel – letterlijk vertaald ‘verschrikkelijke kinderen’ – komt inderdaad voort uit de kindertijd. Friso: “Je bent dan veel vrijer en dat onbezonnene is ook wel onze manier van werken.” De lossere betekenis van ‘enfant terrible’ staat voor onconventioneel en tegendraads gedrag. Precies van toepassing op de magische, sprookjesachtige wereld die de Ashton Brothers keer op keer weten te creëren. Een wereld vol muzikale en acrobatische toeren, clownerie, slapstick en cabaret, waar altijd veel te lachen valt.

(foto: Tim Klaasse en Coert Buiting)

Scènes of acts ontstaan bij de Ashton Brothers op verschillende manieren. Soms beginnen ze met iets dat alleen maar een effect is, of een techniek. Maar het kan ook een verhaal of een thema zijn, denk aan de doodskisten uit Treasures of de rolstoelen uit Charlatans. De mannen willen er eigenlijk altijd een verhaal mee vertellen, op wat voor manier dan ook.

Een flinke dosis adrenaline, een stevige scheut spanning en een toefje magie: dat zijn de Ashton Brothers!

Kaarten vanaf € 25,50 voor de reprise op zaterdag 21 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen