Drie ongeëvenaarde theaterdiva’s, muzikale cabaretvoorstelling en een onvervalste thriller dit weekend op de planken van het Kennemer Theater

Foto: Robin Kamphuis

Weer volop variatie op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari in het Kennemer Theater. Eerst op vrijdagavond Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth in de rollen van Adèle, Conny en Jasperina en Kirsten van Teijn (met jeuk) met haar cabaretvoorstelling Zalf. En zaterdagavond wordt ’t spannend met de thriller ‘Vals’ als een groepje vriendinnen ingesneeuwd raakt in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen.

Een hilarische show rond drie voormalige theaterdiva’s
Adèle Conny Jasperina

Drie voormalige theaterdiva’s op één podium, gaat dat samen? Stel je voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen een programma zouden maken: een show rond hun grootste successen… “Geen denken aan!”, zou Adèle onmiddellijk roepen. Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijk?

De échte drie vedettes bij elkaar brengen, kan natuurlijk niet meer. Daarom brengen drie top-actrices de gouden stemmen van ‘De Grote Drie’ nu terug op het toneel. Natuurlijk met hun mooiste repertoire, maar ook met hun vertrouwde nukken en streken. Het publiek ziet de diva’s tijdens de heftige voorbereidingen en bij hun turbulente reis naar het verre buitenland.

Een hilarisch samenzijn van drie grande dames, met een hoofdrol voor hun mooiste liedjes als ‘Dobbe, Dobbe Dobbe’, ‘ Wat heb je gedaan, Daan’, ‘Het is over’,  ‘De Wandelclub’ en meer. Met een live orkest brengen de drie een concert dat we nooit zagen, maar toch érg hebben gemist.

Kaarten vanaf € 25,50 voor de try-out op vrijdag 3 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

+-+-+-+-+-+-+-+

Lekker gekke muzikale cabaretvoorstelling Zalf
Kirsten van Teijn

(foto: Ben Nienhuis)

Kirsten heeft jeuk. Al haar leven lang. Jeuk komt van binnenuit, jeuk is een emotie, maar Kirsten krijgt ook jeuk van de wereld om haar heen. Als kind ingepakt in een krabpakje, als puber in coltruien en nu wil ze uitpakken, want het brandt.

Kirsten vraagt zich af ‘Moet men krabben waar het jeukt?’ Soms moet je niet krabben, maar het laten jeuken. Want als je op één plek krabt begint het ergens anders weer te jeuken en als iemand zegt ‘stop’ wordt het alleen maar erger.

Kirsten stopt niet, ze is pas net begonnen. Haar tweede avondvullende programma is een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt maar ook de zalf. Want als Kirsten gaat krabben, krabt ze ook het publiek. Met liefde.

Assertieve idioot Kirsten laat het publiek genieten met haar met prachtige zangstem. Schaamteloos en eerlijk. Lekker gek!

Kaarten vanaf € 14,00 op zaterdag 4 februari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

+-+-+-+-+-+-+-+

Spannende young adult-thrillermusical Vals op de plankenIn de spannende thrillermusical Vals is een groepje vriendinnen ingesneeuwd in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Als de ene na de andere vriendin verdwijnt en er bloedsporen in de sneeuw gevonden worden, slaat de angst bij de meiden toe. Door het slechte weer kunnen ze geen kant op en de sfeer wordt steeds grimmiger. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten ze eigenlijk wel alles van elkaar?

Verschrikkelijk angstaanjagend tot de laatste minuut!

Vals, naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste young adult-schijver van Nederland. Gemaakt door het team van Boy 7. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Kaarten à € 20,00 voor zaterdag 4 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen