Al jouw foto’s overal bereikbaar vanuit ‘de cloud’

Foto: Pixabay

Op maandag 13 februari organiseert het Beverwijkse centrum voor fotografie ISOO.nu een informatieavond over het opslaan van foto’s in ‘de cloud’

Met het steeds geavanceerder worden van de fotocamera’s en het daaraan gekoppelde steeds grotere aantal pixels, zijn foto’s inmiddels een regelrechte aanslag geworden op de opslagruimte van computers en externe harde schijven. Foto’s van 10 tot 20 mb per stuk zijn totaal geen uitzondering meer. En dan gaat ’t hard.

Als je dan ook nog je foto’s vanaf verschillende locaties wilt kunnen benaderen wordt ’t probleem alleen maar groter. Maar inmiddels is er een mooie oplossing voor dit probleem. En dan hebben we het over ‘de cloud’.

Wat houdt ‘de cloud’ precies in? Kan ik mijn foto’s wel veilig opslaan in de cloud? En hoe doe ik dat dan? Dit alles komt aan de orde tijdens een speciale voorlichtingsbijeenkomst die het fotografiecentrum ISOO.nu organiseert op maandag 13 februari aanstaande. Nick Peeters vertelt dan alles over de voordelen van het opslaan van foto’s in de cloud. Ook is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Kosten voor deelname aan deze voorlichtingsbijeenkomst zijn 2 euro in de voorverkoop en 3 euro aan de zaal. Kaartjes kunnen worden gereserveerd via [email protected].

Het fotografiecentrum ISOO.nu is gevestigd aan het Stationsplein 46 in Beverwijk. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen