Lezing Fokko Muller over straatfotografie bij ISOO.nu

Foto: Fokko Muller

Maandag 13 maart verzorgt Fokko Muller een lezing over ‘Straatfotografie’. Tijdens deze lezing geeft Fokko Muller zijn visie op straatfotografie aan de hand van zijn eigen straatfoto’s.

Hij vertelt uitgebreid waarom hij aan straatfotografie doet, hoe hij het aanpakt, welke onderwerpen hem aanspreken en welke camera het best geschikt is. Ook de rechten en plichten binnen Nederland komen aan de orde. De presentatie biedt alle ruimte voor interactie en discussie.

Fokko Muller is een Nederlandse fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in straatfotografie. Hij vindt straatfotografie de meest uitdagende vorm van fotografie. Gewone mensen in hun dagelijkse omgeving laten zien in een beeld dat de aandacht van de kijker vasthoudt, is geen gemakkelijke opdracht. Maar er is niets mooiers dan dat. Fokko deelt zijn kennis en kunde graag via workshops en lezingen.

Kaartjes voor deze lezing zijn vooraf te reserveren via [email protected] en kosten € 7 in de voorverkoop; aan de zaal € 8. Wees er snel bij, want er zijn nog slechts enkele kaartjes te verkrijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen