Bibliotheek IJmond Noord zoekt Kinderdirecteur (j/m)

Foto: Bibliotheek IJmond Noord

Bibliotheek IJmond Noord is op zoek naar een nieuwe Kinderdirecteur met het volgende profiel: Zit in groep 5, 6 of 7, komt graag in de bibliotheek, houdt van lezen, is niet bang om in de schijnwerpers te staan en heeft leuke ideeën over activiteiten in de bieb?

Taken kinderdirecteur
De kinderdirecteur krijgt een aantal afwisselende taken toebedeeld, zoals het schrijven van de stukje voor de website van de bibliotheek, het openen van evenementen in de bibliotheek (zoals de Kinderboekenweek) en het meedenken over leuke activiteiten.

Zó wordt je Kinderdirecteur:
Kinderen die Kinderdirecteur willen worden kunnen in een verhaal, gedicht, strip, lied, filmpje, kunstwerk of op een andere manier vertellen waarom zij graag kinderdirecteur willen zijn en dit (vóór 5 november) opsturen naar e-mailadres  [email protected] of per post naar Bibliotheek IJmond Noord, t.a.v. Floor Braber, Kerkplein 5, 1941 HD Beverwijk

Behalve naam en adres moet ook de leeftijd worden vermeld en de school waarop de potentiële ‘directeur in spe’ zit.

Blossom
De eerste Kinderdirecteur van Bibliotheek IJmond Noord was de toen 9-jarige Blossom. Zij werd in 2014 werd geïnstalleerd en werkte onder andere mee aan onderstaand promotiefilmpje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen