Gratis roeiclinics bij Roeivereniging de Stern

Foto: de Stern

Altijd al eens kennis willen maken met de roeisport? Op zondag 26 maart van 11.30 – 13.00 en op woensdag 29 maart van 19.00 – 20.30 uur is dat mogelijk. Dan geven ervaren instructeurs van roeivereniging de Stern gratis roeiclinics.

Met het langer worden van de dagen en met het mooiere weer is het nu hét moment om te genieten van sporten in de buitenlucht en op het water. En roeien is dan misschien wel de ultieme sport. Iedereen kan leren roeien, jong of oud, met of zonder sportervaring. Je kunt alleen of in teamverband roeien op recreatief of op wedstrijdniveau, er is voor ieder wat wils.  Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma. Bij mooi weer of met wind en regen, het gevoel als je met je boot soepel door het water glijdt is niet te beschrijven, dat moet je ervaren! Met roeien train je al je spieren en de kans op blessures is klein.

Roeiclinics
Daarom organiseert de Stern gratis roeiclinics op zondag 26 maart a.s. van 11.30 – 13.00 uur en op woensdagavond 29 maart a.s. van 19.00 – 20.30 uur. De basisinstructie voor volwassenen van 3 maanden tegen gereduceerd tarief begint de 1e week van april.  Er wordt 2 maal per week  lesgegeven op diverse dagen. De Stern heeft een aparte jeugdafdeling en jongeren zijn van harte welkom om mee te doen.

Roeien bij de Stern
Roeivereniging ‘de Stern’ is gevestigd op het eerste Sluiseiland in IJmuiden ter hoogte van de Middensluis. De Stern biedt het hele jaar rond een gevarieerd programma van korte en lange tochten. Lessen vinden plaats in de avonduren en in het weekend.

Voor meer informatie en opgeven voor een clinic zie www.rvdestern.nl of bel 06-42353593 na 17.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen