Politie onderzoekt ‘mysterieuze’ vrachtwagen in Beverwijk

BEVERWIJK – De politie heeft zaterdagavond een onderzoek ingesteld naar een klein model vrachtwagen op een parkeerplaats langs de Wijk aan Duinerweg in Beverwijk. Het voertuig met gekoeld laadruim zou al zeker 24 uur met draaiende motor op de parkeerplaats staan en veroorzaakte stank en geluidsoverlast.

Politiemensen constateerden dat de sleutel van de wagen nog in het contact zat, maar de deuren afgesloten waren. Omdat de wagen beschikt over een slaapcabine, was ook niet duidelijk of er iemand in de auto aanwezig was. Eveneens was onbekend wat  de lading betrof en of dit gekoeld moet blijven. Omdat van het (buitenlandse) transportbedrijf niemand bereikbaar was, werd een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld om de auto te openen. Politiemensen stelden vervolgens in de wagen een onderzoek in.

 mrmw3dfc1akgg7mejqml6c6ux

Er werd niemand in de slaapcabine aangetroffen en ook in het laadruim bevond zich geen direct verontrustende inhoud. De politie heeft de mysterieuze wagen vervolgens meegenomen voor verder onderzoek. Het is vooralsnog onduidelijk wie de kleine vrachtwagen juist op deze parkeerplaats en onder deze omstandigheden heeft achtergelaten.

Foto Mizzle Media

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen