Koopwoning van de Week: Reguliersdwarsstraat 11 in Beverwijk

Bijna 100m2 woonoppervlakte, met een zonnige tuin (30m2) op het zuid-westen, en met een eigen (stenen) garage op loopafstand van het centrum van Beverwijk.

De woning is voor een groot deel recentelijk gemoderniseerd; moderne keuken, complete badkamer, cv-installatie, elektrasysteem, gestuukte wanden, etc.! Ligging  in een gezellige buurt nabij het centrum. Bus- en treinstation, winkels, scholen en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand aanwezig.regulier-woonkamerIndeling:
Entree, gang met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Uiterst lichte doorzonwoonkamer met tegelvloer, gezellige houtkachel en schuifpui, moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en bijkeuken met verdiepte bergkast. Het toilet is in 2012 verplaatst en vernieuwd met daarin ook de aansluiting voor de wasmachine en droger.De zonnige achtertuin is voorzien van sierbestrating en heeft een overkapping met verlichting en de toegang naar de garage/berging.regulier-tuin1e verdieping:
Overloop, de eerste verdieping heeft veel ruimte door de dakkapellen aan de voorzijde en het optrekken van de achtergevel, er zijn drie ruime slaapkamers gerealiseerd, moderne badkamer met bubbel-hoekbad, separate douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet.regulier-1e-etage2e verdieping:
Via een vaste trap is de zolder te bereiken, voorzolder met bergruimte en opstelling combiketel (Vaillant 2007), flinke slaapkamer.

Bijzonderheden:

  • met een garage/berging van 27m2 natuurlijk ideaal voor motorrijders en hobbyisten;
  • centraal gelegen ten opzichte van alle openbare voorzieningen;
  • de achterslaapkamer op de eerste verdieping is voorzien van rolluiken;
  • nieuwe keuken (2014) met vaatwasser, oven met gaskookplaat, combi-magentron en afzuigkap;
  • toiletruimte in 2012 verplaatst en vernieuwd;
  • heerlijke achtertuin op het zuidwesten;

Wil je deze woning bezichtigen?
Je kunt contact opnemen met de verkopen makelaar (Brantjes Makelaars, Stationsplein 2 a, 1948 LB Beverwijk, telefoon: 0251-260660, e-mail: [email protected])

Download brochure: brochure-reguliersdwarsstraat-11-en-garage

(Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen