112

Café in Velsen-Noord overvallen

Foto: Google maps

Dinsdagavond 18 oktober hebben drie mannen café Herberg IJmond aan de Wijkerstraatweg in Velsen-Noord overvallen.

Rond half twaalf kwam één van de verdachten het café binnen en bedreigde daar de aanwezige gasten met vermoedelijk een vuurwapen. Na geld uit de kassa te hebben buitgemaakt ging hij er vandoor op een gereedstaande motor in de richting van de Velsertraverse. De andere twee verdachten vertrokken op een scooter in de richting van de Noorzeekanaalweg.

Na de overval zette de politie onmiddellijk een uitgebreide zoekactie op. De omgeving werd afgezocht met een speurhond en ook werd Burgernet ingezet. Dit heeft echter niet tot aanhouding van de verdachten mogen leiden.

Oproep getuigen
De politie vraagt getuigen of mensen die iets menen te weten omtrent de overval dit te melden via telefoon 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Dit zijn de gegevens die op dit moment bekend zijn:

  • De overvaller die in het café is geweest is een man, tussen de 1.70 en 1.80 meter, hij droeg een witte open helm, en een donkere werkjas met een gele baan over de borst.
  • De scooter waarop de twee andere verdachten er vandoor gingen had een kentekennummer waarin vermoedelijk de combinatie D30… voorkomt.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen