112

Brandweer Heemskerk lakt nagels voor Serious Request

Foto: Michel van Bergen

Brandweermensen steunen hiermee de actie van de ongeneeslijk zieke Tijn, die zich samen met zijn ouders deze week inzet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request en aandacht te vragen voor zijn ziekte DIPG (hersenstamkanker). Tijn wil mensen uitdagen om hun nagels te lakken (en gelakt te laten tot kerst) en geld te doneren, dit alles onder het mom van ‘Lak aan DIPG’.

De  #lakaan challenge van Tijn bereikte ook de Heemskerkse brandweervrijwilligers en zij twijfelden geen moment! Dus werd er een brandweerwagen naar buiten gereden, een lange tafel neergezet en flink wat flesjes nagellak tevoorschijn getoverd. Binnen korte tijd waren alle nagels brandweerrood gelakt.

Daarna was het tijd voor een groepsfoto, maar juist op dat moment moesten de brandweermensen echt in actie komen: de piepers gingen af voor een melding van een woningbrand…

…Eenmaal weer terug in de kazerne kon de opbrengst van de actie geteld worden: 171,15 wat later nog verhoogd werd. Na de groepsfoto op de autoladder verlieten de meeste vrijwilligers weer de kazerne, met roodgelakte nagels.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen