112

Politie zoekt getuigen van vechtpartij op Willem Alexanderplantsoen

Foto: Wim Meijer Fotografie

Woensdagavond heeft op het Willem-Alexanderplantsoen in Beverwijk een vechtpartij plaatsgevonden, waarbij 1 persoon gewond geraakt is aan het gezicht.

Rond 20.30 uur zat het slachtoffer samen met twee vrienden in het park toen uit de richting van de Luxemburglaan vier mannen aan kwamen lopen en twee met de motor kwamen aanrijden.
Het zestal zocht direct ruzie met de drie jongens, waarvan er één  werd geslagen. Meerdere daders hebben het slachtoffer vervolgens geslagen en getrapt. Daarna zijn zij ervandoor gegaan en hebben het slachtoffer met letsel in het gezicht achtergelaten.

De politie is op zoek naar de daders. Het signalement van het zestal is als volgt:

  • Persoon 1: een licht getinte man, ongeveer 1.70 m. lang, normaal postuur, donker haar met opgeschoren zijkant, ongeschoren. Deze man droeg woensdag een zwarte jas
  • Persoon 2: een licht getinte man, ongeveer 1.70 – 1.75 m. lang, gespierd uiterlijk, donker halflang haar, zijkant van het kapsel van opgeschoren.
  • Persoon 3: man, getint uiterlijk, ongeveer 1.70 – 1.75 m. lang, normaal postuur, petje met opdruk ‘Bulls’ en hij droeg een zwarte jas
  • Persoon 4: een man met gezet postuur en licht getint uiterlijk, ongeschoren, kort zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren is.
  • Persoon 5: een licht getinte man, ongeveer 1.70 – 1.75 m. lang, normaal postuur, ongeschoren.
  • Persoon 6: man, over hem is op dit moment weinig informatie bekend.

De politie vraagt iedereen die iets heeft gezien dit incident (woensdagavond op het Willem-Alexanderplein rond 20.30 uur) contact op te nemen via telefoon 0900-8844

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen