Politie zoekt getuigen gewelddadige straatroof

Foto: Wim Meijer Fotografie

Een 36-jarige man uit Beverwijk is in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 juni rond 00.50 uur het slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. De man werd belaagd op de Olieslagerslaan.

Het slachtoffer was op weg naar huis toen hij werd aangesproken door een man. De man wilde de spullen van de Beverwijker. Toen het slachtoffer dit weigerde, sloeg de man hem op zijn hoofd en spoot iets in zijn ogen. Het slachtoffer verdedigde zichzelf en werd toen met een scherp voorwerp gestoken.

De verdachte ging er uiteindelijk zonder buit vandoor in de richting van de Riemsdijklaan. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en zijn toestand is stabiel.

Politie vraagt getuigen zich te melden
Het slachtoffer kon zijn belager als volgt omschrijven; zijn gezicht was deels bedekt, licht getinte huidskleur, zwart halflang haar en droeg een oorbel. Bent u getuige geweest van deze straatroof, heeft u kort voor of na dit incident iets verdachts gezien of andere informatie over deze straatroof, bel dan met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties