Druk avondje politie Beverwijk

Foto: Pixabay

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in Beverwijk diverse malen moeten optreden in verband met diverse drank- en/of drugs gerelateerde incidenten

Onwel, vermoedelijk door gebruik GHB
Beverwijk – Agenten kregen zondagochtend rond 07.00 uur een melding van een persoon die onwel in een auto zat op de Parallelweg in Beverwijk. De 49-jarige bestuurster, een vrouw uit Velsen-Noord, reageerde in eerste instantie nergens op. De auto stond midden op de weg. De vrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Meer dan vermoedelijk was de vrouw onder invloed van GHB. Dit zal verder onderzocht worden.

Drankrijder aangehouden
Wijk aan Zee – Een 51-jarige Beverwijker is zaterdagavond rond 23.30 uur aangehouden voor het rijden onder invloed. Op de Julianaweg in Wijk aan Zee werd de bestuurder aan de kant van de weg gezet. Dit gebeurde na een opvallende inhaalmanoeuvre. Op straat blies de man een ‘F’. Op het bureau blies de verdachte 790 ug/l. (ruim 3.5 keer teveel). De bestuurder zal zich later bij het OM moeten verantwoorden.

Drugs gevonden na rijden door rood
Een 40-jarige Alkmaarder scheurde met zijn gemotoriseerde driewielervoertuig vol door rood. Dit werd zondag rond 04.00 uur gezien door agenten op de Laan der Nederlanden in Beverwijk. Reden genoeg om het wagentje aan de kant van de weg te zetten. Agenten controleerde de man en die bleek in het bezit te zijn van diverse soorten drugs. Hierop is de man aangehouden en voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Reacties