112

Vader en drie zoontjes uit Beverwijk raken gewond bij auto-ongeluk in Heemskerk

Foto: Wikipedia

Gisteravond, vrijdag 13 oktober, zijn een vader en zijn drie zoontjes (2, 4 en 6) uit Beverwijk gewond geraakt bij een auto-ongeluk op de kruising van de Duitslandlaan en de Hoogdorperweg in Heemskerk.

(Bron: NH Nieuws)

Politie Kennemerland schrijft op haar Facebook-pagina dat alle gewonden met onbekend letsel naar ziekenhuizen in Beverwijk en Amsterdam zijn gebracht.

De politie heeft de bestuurder van de andere auto aangehouden. Dat is een 27-jarige Beverwijker, die het ongeluk zonder kleerscheuren heeft doorstaan. Nadat hij gisterenavond was verhoord, is hij naar huis gestuurd. Hij blijft wel verdachte, benadrukt de politiewoordvoerder.

Getuigen
Hoewel de verdachte een verklaring heeft gegeven, is de toedracht van de botsing voor de politie nog niet duidelijk. Getuigen van het ongeluk wordt daarom gevraagd zich te melden.  Daarbij hoopt de politie dat er bewoners zijn die een bewakingscamera hebben hangen waar mogelijk bruikbare beelden op staan.

Getuigen kunnen contact opnemen met 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer: 2017211902

Pylonnen gestolen
Na de afhandeling van het ongeval kwam de politie voor een vervelende verrassing te staan. Pylonnen die een paar honderd meter verderop waren gebruikt om de weg mee af te zetten, bleken te zijn gestolen. De politie IJmond doet een beroep op de ‘eerlijkheid van de onverlaten’ die dit hebben gedaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen