112

Grote verkeerscontrole in Beverwijk: 27 voertuigen in beslag genomen

Foto: Wim Meijer Fotografie

Zondagmiddag 5 november heeft de politie samen met de veiligheidspartners een integrale controle gehouden op de Randweg in Beverwijk.

De controle duurde van 13.00 tot 21.00 uur en werd uitgevoerd door de politie samen met de Belastingdienst, de Douane en de gemeente Beverwijk.

Gedurende de acht uur die de controle duurde werden er door de Belastingdienst nam 27 voertuigen in beslag genomen en een bedrag van € 63.214,– geint aan openstaande belastingschulden. Daarnaast inde de politie nog een bedrag van € 1592,- aan openstaande boetes.

Nieuwe bekeuringen
Gedurende de controle werden ook weer een groot aantal nieuwe bekeuringen uitgeschreven aan o.a. ouders die hun kindje zonder kinderstoeltje in hun auto vervoerden, voor het rijden zonder rijbewijs, voor het niet dragen van de autogordel, voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs en voor overige technische mankementen van voertuigen. Ook werd iemand bekeurd die achter in een bestelauto (zonder zitplaats) mee reed.

Tevens werden er door de politie twee personen uit verkeer gehaald die onder invloed van respectievelijk alcohol en drugs verkeerde en nam de Douane een nepwapen in beslag dat ze in een aangehouden auto aantroffen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen