112

Opdringerige man valt 14-jarig meisje lastig in Heemskerk

Foto: Wim Meijer Fotografie

Een 14-jarig meisje is op woensdag 21 februari op de Rijksstraatweg in Heemskerk lastiggevallen door een opdringerige man.

Het meisje had een lekke band en liep rond 18.00 uur met haar fiets aan de hand over de Rijksstraatweg vanuit Beverwijk in de richting van Castricum. Vlak voor de rotonde bij de  Marquettelaan werd zij lastiggevallen door een opdringerige man op een elektrische fiets. Het meisje wist door haar standvastige optreden de man te verjagen.

Wielrenner
Op het moment dat het meisje werd lastig gevallen, fietste er een wielrenner langs en meerdere automobilisten. Het meisje riep de wielrenner om hulp, maar de wielrenner reageerde hier niet op. De politie hoopt dat de wielrenners zich alsnog meldt in de hoop dat deze iets van dit incident heeft gezien?

Getuigenoproep
De politie vraagt verder een ieder die afgelopen woensdagmiddag- of avond iets heeft gezien van dit incident en dit nog niet heeft gedeeld met de politie dit te melden aan de recherche van basisteam IJmond via tel.nr. 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, tel.nr. 0800-7000.

Het signalement van de man is:

  • zwarte baard
  • ongeveer 1.75 m lang
  • onverzorgd uiterlijk
  • tussen de 55 en 65 jaar
  • slecht gebit
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen