Heel Heemskerk liep weer hard

Foto: 251tv

Afgelopen zondag 25 juni 2017 werd in Heemskerk voor de 36ste keer de Marquetteloop georganiseerd. Hardlopen Dat betekent 7, 14 of 21 kilometer (halve Marathon) hardlopen in en rond Landgoed Marquette.

Al jarenlang staat dit hardloopevenement garant voor grote deelname en een goed bezette officiële KNAU-wedstrijd over de 21 kilometer.  Daarnaast wordt voorafgaand aan de Marquetteloop in de ochtendurenweer de weg vrijgemaakt voor de Tata Kids of Steel Run voor kinderen tot 15 jaar.  Al met al een kleurrijk en vrolijk evenement dat ieder jaar opnieuw alleen maar winnaars kent: vrolijke gezichten, tevreden gevoel, weliswaar niet altijd een persoonlijk record, maar opluchting, blijheid en tevredenheid aan de finish.

Ook 251tv was weer aanwezig, ging even het gesprek aan met een aantal jeugdige deelnemertjes aan de loop en maakte daarbij een sfeervolle filmimpressie.

Kijk voor de uitslagen van zowel de Marquetteloop als van de Tata Kids of Steel Run op http://www.sbouitslagen.nl/uitslagen/

Meer 251TV-producties (TV uit hele regio twee-vijf-een) zijn te bekijken via YoutubeFacebookTwitter en Ziggo kanaal 42 (digitaal) of kanaal 45 (analoog).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen