55+

Beverwijkse en Heemskerkse Wandel4daagse 55+ dinsdag 27 juni van start

Foto: Pixabay

Op dinsdagmiddag 27 juni gaat vanaf ontmoetingscentrum De Stut in Heemskerk de Beverwijks/Heemskerkse Wandel4daagse van start. Het sportieve evenement is dè gelegenheid bij uitstek, ook voor mensen die wat minder vaak bewegen of mensen met een fysieke beperking, om gelijktijdig gezond en sociaal bezig te zijn.

De Wandel4daagse is bestemd voor zowel inwoners van Beverwijk als van Heemskerk. De wandelroutes lopen dan ook door de mooiste gebieden van de twee gemeenten. Het is dit jaar voor de eerste keer dat er ook een 10 kilometer in het programma is opgenomen.

Geschikt voor iedereen
Het is de bedoeling dat iedereen aan de wandeltochten kan deelnemen. Vandaar dat er gekozen is voor een grote verscheidenheid aan afstanden, en is er bij het uitzetten van de parcours ook rekening gehouden met deelnemers die gebruik maken van een rollator. Daarbij moet worden opgemerkt dat de 10 kilometer niet geschikt is voor rollatorgebruikers,

Per dag bepalen hoeveel je loopt
Wandelaars kunnen zich per dag inschrijven en ook per dag bepalen welke afstand zij willen gaan lopen. men heeft de keuze uit  2.5 km, 5 km, 7.5 km of 10 km. De kosten voor deelname bedragen € 1,50 per dag of € 5,– voor 4 dagen. De wandelmiddag4daagse start dagelijks om 14.00 uur, met uitzondering van de 10 km om 13.30 uur.

Startlocaties
Omdat er zowel lopers uit Beverwijk als uit Heemskerk komen is ervoor gekozen om iedere dag vanaf een andere locatie te starten, tweemaal in Heemskerk en tweemaal in Beverwijk. Hieronder een overzicht van de startlocatie van iedere wandeldag:

  • Dinsdag 27 juni:  De Stut, Maasstraat 3, Heemskerk
  • Woensdag 28 juni: Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk
  • Donderdag 29 jun: Het Spectrum, Lauraplein 1a, Heemkerk
  • Vrijdag 30 juni: Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3, Beverwijk

Meer informatie
Voor meer informatie kijk naar onderstaand filmpje van 251tv. Ook kun je contact opnemen met Ton Swart, e-mail: [email protected] of telefoon 06-40553280.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen