Bridgen niet langer ‘een brug te ver’ dankzij cursus in Paviljoen Westerhout

Foto: Wikipedia

Op maandag 11 september gaat in Paviljoen Westerhout in Beverwijk een bridgecursus voor beginners van start voor 55-plussers.

Bridge is een van de meest gespeelde kaartspelen, ik in de diverse wijkcentra, waar wekelijks een groot aantal kaartliefhebbers samenkomen om hun favoriete spelletje te spelen.  In paviljoen Westerhout wordt wekelijks gespeeld op de maandagmiddag en de donderdagavond.

Ongetwijfeld zijn er ook volop mensen die best mee zouden willen doen, alleen het bridgen niet beheersen. Voor hen organiseert paviljoen Westerhout nu een speciale beginnerscursus.

In een periode van 30 weken leert men op ontspannen manier de spelregels van het bridgen. De lessen staan gepland op de maandagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur ingaande maandag 11 september. De laatste les is dan rond half mei 2018.

Kosten en opgeven
De kosten voor de bridgecursus bedragen € 100,- per persoon. Opgeven kan via e-mail: [email protected] of door te bellen met 0251-228624. Langskomen mag natuurlijk ook. Het adres is: Westerhoutplein 3 1943 AA in Beverwijk.

Kijk voor meer informatie op de website www.paviljoenwesterhout.nl. Hier staat ook alle informatie over andere activiteiten en cursussen in Paviljoen Westerhout.

Reacties