Nova college

Adres:

Laurens Baecklaan 23
Beverwijk , 1942 LN
Tel. (023) 530 30 00

Website:

http://www.novacollege.nl

Onze school is niet zomaar een roc. Wij zien onze studenten graag gelukkig. Daarom leer je op het Nova College meer dan alleen een beroep. We geven je ook aandacht, zorgen dat je je thuis voelt. Geven je een plek waar het veilig is en waar, net als thuis, duidelijke regels gelden. We willen dat je groeit en je ontwikkelt, zelfvertrouwen krijgt, zelfstandig wordt, jezelf leert kennen. Dat jij je niet alleen de kennis en kunde van hun beroep eigen maakt, maar ook de juiste mentaliteit en houding ontwikkelt en begrijpt wat de samenleving van je verwacht.

Je voelt je gelukkig als je iets doet waar je goed in bent. Als je talenten tot hun recht komen. Wat die talenten ook zijn. Dansen of een muur metselen. Een schip besturen of evenementen organiseren. Op zo’n moment ben je in je element. Wij helpen je dat talent verder te ontwikkelen. Een echte vakvrouw of vakman te worden.

Alleen een beroep leren is niet genoeg. Je leert je bij het Nova College ook ontplooien als mens. Onze school is daarvoor een prettige en veilige plek. Een plek waar je fouten mag maken. Omdat je daar ook van leert. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Want we willen dat je niet alleen slaagt in je werk, maar ook in je leven. Want dan word je pas echt gelukkig.

Persoonlijke begeleiding

Groeien staat voorop bij het Nova College. We passen nieuwe inzichten in didactiek, communicatie en technologie toe in ons onderwijs en kiezen voor persoonlijke begeleiding. Zo zorgen we voor onderwijs van goede kwaliteit dat optimaal aansluit bij de beroepspraktijk. Lees meer onder Leren bij het Nova College en luister wat onze docenten en studenten hierover vertellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen