‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’

Foto: Eric_Fecken

In 1996 bedacht de voormalige theaterregisseur Berthold Gunster de Ja Maar-filosofie. Hij maakte op basis daarvan een interactief trainingsprogramma dat de eerste jaren vooral bij het bedrijfsleven aansloeg.

Inmiddels is zijn Omdenken-show uitgegroeid tot een heuse theatervoorstelling. Gunsters filosofie is gebaseerd op de gedachte dat je van elk probleem een nieuwe mogelijkheid kunt maken.

Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is kijken naar wat er niet is en wel zou moeten zijn, van een probleem een ramp maken. Denk het om! Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou kunnen zijn, door van een gebrek een talent te maken.

In ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’, gebaseerd op zijn gelijknamige bestseller, legt Gunster uit dat de perfecte ouders willen zijn ‘een van de grootste tragedies in het leven’ is. In een mix van theater, cabaret en lezing doorloopt hij – met hulp van acteur Dion Vincken – allerlei facetten van de ‘explosieve wereld van het opvoeden’. Je kunt erom lachen en ervan leren.

Kaarten vanaf € 20,50 voor vrijdag 6 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen