Erik van Muiswinkel met nieuwe voorstelling in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

Erik van Muiswinkel is terug in het theater met zijn nieuwe voorstelling ‘De Olieworstelaar’ en hij is klaar voor de volgende ronde!

Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino, neemt hij het in De Olieworstelaar tegen Erik van Muiswinkel op. Een veel geduchter tegenstander.

In een reeks schermutselingen (over bijvoorbeeld UNESCO, topsport, openbaar sterven, vluchtelingen, China en Theo van Gogh) laat hij zichzelf in honderd hilarische minuten alle hoeken van de ring zien. Want het is ook een keertje mooi geweest.

De voorstelling de Olieworstelaar is gespierd cabaret van een theatrale mannetjesputter. Een grappig, grimmig en uitputtend man tegen man-gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet en het publiek laat winnen. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes.

Kortom: Erik van Muiswinkel op zijn best!

Kaarten vanaf € 18,50 voor zaterdag 20 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Eric 130603 0125
(Foto: Govert de Roos)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen