Circle Percussion met ‘BANG THAT DRUM’ in Kennemer Theater

Foto: Marc van Oers (via Kennemer Theater)

Deze meest swingende en sympathieke slagwerkgroep van het land zorgt altijd voor spektakel. Dat bleek al uit hun eerdere shows ‘Drums Of The World’, ‘Down To Earth’ en ‘BIG! MEN! DRUMS!’ en dat blijkt ook nu weer.

In ‘BANG THAT DRUM’ creëert de groep een nieuwe, adembenemende wereld waarin onbetreden drumpaden versmelten met invloeden van de laatste muziektrends. Nieuw, verfrissend en verrassend zonder aan eigenheid in te boeten. Inclusief een prachtige lichtshow en zinnenprikkelende videoprojecties.

De trommelaars van Circle Percussion spelen al jaren op internationaal niveau en hebben de drummuziek tot een kunst verheven. Typerende zij jun eigenzinnige klankkleur en de hypnotiserende, elastische en soms grappig struikelende grooves. Tegelijkertijd heeft Circle Percussion het vermogen om haar verfijnde drumbeats in te zetten om de zaal wérkelijk muisstil te krijgen.

Circle Percussion is even tijdloos als onverwoestbaar. Ervaar het in ‘BANG THAT DRUM’!

Kaarten vanaf € 18,50 voor vrijdag 4 maart om 20.15  uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen