Nostalgie Band Leger des Heils in Beverwijk

Foto: Leger des Heils

Zondag 26 juni komt de Nostalgie Band van het Leger des Heils naar Beverwijk voor het verzorgen van de muziek gedurende de ochtenddienst en om aansluitend daarop een koffieconcert te geven.

De Nostalgie Band is een groep van oude en huidige brassband muzikanten van het Leger des Heils, die eens in de twee weken repeteren en om de twee maanden een concert geven. Ze spelen uitsluitend oude composities van bekende Leger des Heils componisten zoals o.a. Eric Ball, Ray Steadmen-Allen, Eric Leidzen, Robert Redhead.

De zondagochtenddienst vindt plaats in het gebouw van het Leger des Heils in Kennemerland aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk. De dienst begint om 10.00 uur. Na de dienst geeft de Nostalgie Band een kort koffie concert van 11.30 tot 12.15 uur. Tussen de dienst en het koffieconcert wordt en koffie en thee geschonken. Toegang, zowel voor de dienst als voor het koffieconcert, is gratis.

Voor meer inlichtingen en of opgave kan men bellen met telefoonnummer 06-44535665 of kijken op de website  www.legerdesheils.nl/korpskennemerland 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen