Vijverpop helemaal TOP!

Foto: Wim Meijer Fotografie

Zaterdag 25 juni 2016 vond voor de tweede keer het muziekfestival Vijverpop plaats op het net vernieuwde Stationsplein in Beverwijk.

Honderden aanwezigen konden genieten van de live-optredens van onder andere Sven Davis, Bunch on a Breakout en Santana Hot Collective en Feijen5. Vijverpop werd georganiseerd door Ome Pietje eten & drinken en Notelle Bar die met dit evenement duidelijk een succesnummer hebben. Steengoede muziek waar zowel jong als oud zich helemaal in kon vinden. Terwijl de Santana Hot Collective bij de gemiddelde babyboomer het jeugdsentiment aanboorde zorgde Sven Davis voor herkenbaarheid voor de jongere generatie met onder andere Douwe Bob’s songfestivalhit ‘Slow Down’.

De juiste toon voor ontspanning werd meteen al ingezet door de eerste band die het podium beklom ‘Bunch on a Breakout’ (onder andere bekend van de Rob Acda Award 2014/2015) en het publiek liet warmdraaien met een mooie mix van wat ze zelf noemen ‘Hillbilly-country hodgepodge met een paar golden oldies erdoorheen’

Vijverpop zorgde alles bij elkaar voor een supergezellige en warme avond in Beverwijk die zeker in de toekomst nog een vervolg zal krijgen. Maar voorlopig zullen we het met de herinnering moeten doen, en… met de beelden.

Hieronder een selectie van 8 nummer van Vijverpop 2016. Natuurlijk, foto’s zijn er ook! Foto’s die de sfeer van de middag/avond helemaal weergeven, alleen die volgen morgen in een aparte terugblik op Vijverpop.

Santana Hot Collective

Sven The Pianoman

 

Reacties