Lezing over ‘Afscheidsfotografie’ bij ISOO.nu

(in scene gezet)
Foto: Petra Oudshoorn en Monique Broekhuisen

Op maandag 28 november aanstaande geven Petra Oudshoorn en Monique Broekhuisen bij fotografiecentrum ISOO.nu een lezing over afscheidsfotografie.

Het verwerken van het verlies van een dierbare duurt vaak lang. Verdriet en rouw horen vanaf dat moment bij het leven, terwijl  het leven ondertussen gewoon doorgaat. De dag van de crematie of begrafenis beleef je meestal in een roes. Pas later komen de herinneringen in vlagen bij je terug. Hoe fijn kan het dan zijn om te kunnen terugvallen op een album waarin die intieme momenten zijn vastgelegd. Het kan je helpen bij de verwerking van je verdriet, je kunt even terugkijken hoe druk het was, wie er waren, hoe de sfeer tijdens de uitvaart was.

Petra Oudshoorn en Monique Broekhuisen vertellen deze avond over hun ervaringen als ‘afscheidsfotograaf’. Als je deze lezing wilt bijwonen, dan kun je een kaartje vooraf per e-mail reserveren via [email protected] Een kaartje in de voorverkoop kost 7 euro; op de avond zelf 8 euro. De lezing wordt gehouden bij fotografiecentrum ISOO.nu aan het Stationsplein 46 in Beverwijk, aanvang 20.00 uur.

Reacties