Cabaret, Opvliegers en swingende nostalgie dit weekend in het Kennemer Theater

Foto: Anne Meester

Aan de vooravond van het Sinterklaasfeest is het goed toeven in het Kennemer Theater met drie bijzondere producties op vrijdag 2 en zaterdag 3 december.

De heerlijke vriendinnencomedy Opvliegers is terug!
De heerlijke vriendinnencomedy Opvliegers is terug! Gingen de hartsvriendinnen Lydia, Ellen, Keet en Sas vorig seizoen nog naar Bali, dit keer is het tijd voor wintersport. Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor de TROS en haar vriendinnen mogen mee. En als je midden in de overgang bent, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw?

(foto: Roy Beusker)
(foto: Roy Beusker)

Opvliegers 2 is een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski sessies, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk ook alle overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben.

Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume zorgen opnieuw voor een heerlijke hilarische avond.

Kaarten vanaf € 20,50 voor de try-out op vrijdag 2 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Swingend eerbetoon aan ‘sir’ Cliff en zijn legendarische band
‘Living Doll’, ‘The Young Ones’, ‘Do You Wanna Dance’, ‘Lucky Lips’; allemaal hits uit de jaren 50 en 60 van Cliff Richard & The Shadows. Hun wereldhits worden door Jimmy Jemain & The Rapiers met autjentieke versterkers, microfoonstandaards en kledig gebracht in de swingende show. Het ultieme eerbetoon aan de deze legendarische zanger en zijn indrukwekkende band.

Jimmy Jemain staat bekend als dé look-a-like én sound-a-like van Cliff Richard. Sinds zijn doorbraak in 1990 in de Engelse tv-serie ‘Stars in their Eyes’ treedt hij op voor het grote publiek. In 2003 speelde Jimmy de hoofdrol in de West Endproductie ‘Cliff – The Musical’. De gelijkenissen met Cliff Richard zijn zowel qua uiterlijk als qua stem briljant te noemen. The Rapiers wordt door de pers omschreven als ‘”the top Shadows-type band in the UK” en draait al sinds begin jaren 60 mee in het live-circuit in Engeland. Het is moeilijk om stil te blijven zitten bij de muziek van toen, die nog niets van zijn glans heeft verloren, tijdens deze tribute to Cliff Richard!

“He talks, walks, looks and sings like Cliff Richard.” (Daily Mirror)

Kaarten vanaf € 25,50 op zaterdag 3 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Show met intieme liedjes, bizarre beschouwingen en belachelijke typetjes
De charmante Aron Elstak is in de war. In de war door mensen die maar wat roepen. In zijn nieuwe voorstelling met de moed der wanhoop gaat hij op zoek naar zijn persoonlijke helden en trekt hij ten strijde tegen de schurken. Welke mensen laat je invloed hebben op je leven? Tegen wie kijk je op en op wie kijk je neer? Aron heeft helden nodig, Hij zoekt ze in het paradijs, in oorlog, in de waan van alledag, in zichzelf en in het publiek. Onderweg passeert hij vele intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the-top-typetjes. Zwetend, zwoegend en kwetsbaar op weg naar succes: ‘Met de moed der wanhoop’.

(foto: Janneke Kooiman)
(foto: Janneke Kooiman)

Met zijn vorige programma ‘Keurig Klote’ bereikte Aron de halve finale van het cabaretfestival Cameretten. De jury roemde hem om zijn timing en originele teksten.

Kaarten vanaf € 14,00 op zaterdag 3 december om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.d!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen