Dutch Swing College Band met sfeervol kerstprogramma in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

De Dutch Swing College Band, Nederlands toonaangevende en bekendste jazzorkest, komt  op donderdag 22 december met een avondvullend sfeervol kerstprogramma naar het Kennemer theater in Beverwijk.

De DSCBand blaast klassiekers als Jingle Bells, Let it Snow, Winter Wonderland en Rudoph The Red Nosed Reindeer nieuw leven in met haar swingende, traditionele jazzinterpretaties. Zangeres Marjorie Barnes (USA) voegt een extra dimensie toe aan het optreden van de Dutch Swing College Band. Met haar eigenzinnige aanpak en fantastische timing staat zij samen met de DSCBand garant voor een avond vol muzikaal vuurwerk!

Het avondvullende programma bestaat uit een selectie van muzikale hoogtepunten uit de rijke historie van de Dutch Swing College Band. Verfrissende arrangementen in de onmiskenbare DSC-sound gespeeld door een verjongd orkest, energiek als nooit tevoren. De Dutch Swing College Band zet hiermee de traditionele jazz weer op de muzikale wereldkaart.

Kaarten vanaf € 21,00 op donderdag 22 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen