Musical, comedy, ruilend rijk worden en voddenverhalen deze week in het Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

In de eerste week van het nieuwe jaar is het goed toeven in het Kennemer Theater met vier bijzondere producties op vrijdag 6 en zaterdag 7 en dinsdag 10 januari.

Meeslepende musical over misbruik en geweld
Van de makers van ‘Afblijven’ en ‘Spijt’Eerder heeft schrijver en regisseur Dick van de Heuvel samen met zijn team de boeken ‘Afblijven’ en ‘Spijt’ van Carry Slee tot succesvolle bewerkt tot aangrijpende en herkenbare musicals. In deze reeks volgt dan nu Razend. Een musical over een belangrijk onderwerp: mishandeling.

Wat doe je als je helemaal alleen bent met je geheim? Er is veel mis in het gezin van Sven. Zijn vader drinkt. En als hij dronken is, laat hij Sven alle hoeken van de kamer zien. Zijn moeder zegt er niets van. Niemand mag weten dat Sven geslagen wordt. Ook Roosmarijn loopt met een geheim rond. Haar wiskundeleraar Bob kan niet met zijn vingers van haar afblijven. Sven en Roosmarijn zoeken hun toevlucht tot elkaar.

Razend is een meeslepende en dynamische musical over misbruik en geweld.
Kaarten à € 16,50 voor de try-out op vrijdag 6 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

 

Spectaculaire acts, comedy en sensatie omlijst door stevige rockbeats
Pants Down Circus Rock

Vier jonge, creatieve en energieke artiesten uit Australië creëren met hun fysieke acts een spectaculaire en opwindende show. Op de opzwepende muziek van rockbands als Aerosmith. AC/DC, Queen, Metallica en Bon Jovi brengen deze acrobaten een unieke mix van circus, comedy, rock en sensatie. Het publiek zal versteld staan van de ongekende lenigheid en spierkracht van het Pants Down Circus.

Bekroond met de ‘Best Circus Award’ (Melbourne, 2012) en Runner Up ‘People’s Choice Award’ (Adelaide, 2013).

Dé hit van de Australische Fringe-Festivals, voor het eerst te zien in een exclusief aantal theaters in Nederland en ook in Beverwijk!

Kaarten vanaf € 23,00 op zaterdag 7 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

 

Theatercollege onthult het geheim van ruilend rijk worden
Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts

(foto: Sonja de Bruin)

In ‘Ruilen: van Konijn naar een Fortuin’ vertellen Albert en Stefan het publiek hun bijzondere en onvoorstelbare avontuur wat ooit begon met het afhalen van een gratis konijn via Marktplaats en al ruilend binnen drie jaar uitmondt in een luxe appartement aan de ski/piste!

Aan de hand van filmfragmenten, vertellen ze over bijzondere ontmoetingen, morele dilemma’s, hun vriendschap en de reacties die dit project losmaakt: tot doodsbedreigingen aan toe. Samen met het publiek ontrafelen zij het geheim van dit succes en komen ze tot een opmerkelijke conclusie.

Het publiek komt er tijdens deze speciale avond achter hoe je door steeds te ruilen een fortuin kan maken!

Kaarten vanaf € 17,00 op zaterdag 7 januari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

 

Voddenverhalen, couture-sprookjes, sixties, vintage queens en kledingkasten
door Saskia Goldschmidt

(foto: Krijn van Noordwijk)
De performance over De voddenkoningin is een mix van couture-sprookjes, voddenverhalen over sixties-nostalgie, vintage queens en kledingkasten die lezen als een historische roman. Met filmpjes, vertellingen en voorleesfragmenten.

Saskia was lang actief als theatermaker, docente en actrice.  Als zij in 2011 een tweedehands gala jurk wilt aanschaffen voor het Boekenbal, stapt zij de zaak van Laura Dols binnen. Ze raken aan de praat over tweedehandskledinghandel en zo ontstond het idee voor haar nieuwste roman De voddenkoningin. Een wervelend levens verhaal van Koko die in de sixties vodden verzamelt, er vintagemode van maakt en op het hoogtepunt van haar carrière alles weer verliest. Het gaat ook over voddenboeren die in groothandelaren veranderen.

Saskia nodigt  het publiek uit om tijdens de literaire ontmoeting  een kledingstuk met een verhaal aan te trekken!

Kaarten vanaf € 14,00 op dinsdag 10 januari om 20.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen