Column van de Dag / Mag ik u voorstellen:

Foto: Rutger Geerling

Iedere twee weken verzorgt ISOO.nu een column op Beverwijk-, Heemskerk- en Velsen.Nieuws.nl, waarbij (uiteraard) de ‘focus’ ligt op fotografie. Vandaag bijt Marijke van Straalen het spits af in het nieuwe jaar namens ISOO.nu

Mag ik u voorstellen:
Als er een mainstage voor dancefotografie is, dan is hij de onbetwiste headliner, stond er laatst in een krant. Sterker nog, in de slipstream van het wereldwijde EDM-circus is Rutger Geerling zelf een ster geworden. Winnaar van de Pop Media Prijs 2015 (belangrijkste Nederlandse popjournalistiekprijs ) en gastjurylid bij het perfecte plaatje van RTL4. Hij heeft zijn eigen fotoboek:  ‘This is my church’, en werkt samen met o.a. Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren, Nicky Romero, Tiësto en Afrojack. De hele wereld vliegt hij over, maar maandag 16 januari is hij in ISOO.nu en daar ben ik ongelofelijk blij mee!

(foto’s: Rutger Geerling)

Wie had dat toch kunnen dromen toen ik mij aanmeldde bij ISOO.nu als vrijwilliger voor het organiseren van de lezingen, dat wij zulke toppers bij ons mogen ontvangen. Vanzelfsprekend is dit niet de verdienste van mij alleen, want samen met een fantastisch team werken we hard om 7x per jaar een lezing mogelijk te maken.

Team Lezingen
In deze column stel ik u dan ook graag voor aan team Lezingen. Marcel de Vries is al die tijd al mijn vaste ‘sidekick’, hij is er iedere lezing bij om mede te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt en u kent hem natuurlijk als de stem van de interviews bij radio Beverwijk. Ook zorgt Marcel ervoor dat de posters worden gedrukt en verspreid. En die prachtige posters worden ontworpen door niemand minder dan Peter Neijenhoff. Thea Olivier zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van alle lezingen door geweldige persberichten te schrijven en te verspreiden en als laatste, maar zeker niet de minste, ik ben meer dan super trots op mijn eigen kassateam dat er iedere lezing weer zit om u te ontvangen en uw kaartje af te rekenen, mijn eigen man en dochter.

Mede dankzij de onvoorwaardelijke steun van het bestuur van ISOO.nu hebben we de afgelopen jaren mooie lezingen kunnen organiseren en voor 2017 staan er weer geweldige lezingen op de agenda. Daar gaan we natuurlijk nog niets over vertellen, maar wilt u op de hoogte gehouden worden, dan kunt u zich altijd aanmelden voor de nieuwsbrief van ISOO.nu ( via www.isoo.nu ). Op deze site kunt u zich ook aanmelden als u, net zoals wij, vrijwilliger wilt worden bij ISOO.nu.

Lezing Rutger Geerling
En wilt u naar de lezing van Rutger Geerling, dan kunt u een kaartje reserveren via [email protected]. Kaarten kosten 7 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur mits niet uitverkocht.

Namens ISOO.nu wens ik u een fantastisch mooi jaar toe.

Marijke

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen