Kasteel Assumburg drie dagen lang decor voor theaterproductie ‘Schemering’

Foto: Theatermanifestatie IJmond

Een mistige kasteeltuin, een maanlandschap in het gras, en een faun met een lantaarn. Opgesloten in de buitenlucht lokken de verhalen je mee hun wereld in, die voor even, heel even, zichtbaar is voor iedereen.

Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september vormt Kasteeltuin Assumburg het decor voor de totaaltheaterproductie SCHEMERING. Een verhaal over wij en de ander, over rijk en arm, over de tuin en overal anders.

Gisteren, 6 juni, is de kaartverkoop gestart voor deze prachtige IJmondiale samenwerking, met ruim 30 spelers tussen de 8 en 80 jaar, muzikanten van diverse groepen en gezelschappen, zoals de Donkeyland Band en muziekvereniging Soli, en samenwerkingen met Studio O, het decoratelier Velsen, dansers, lokale kunstenaars en vele vrijwilligers.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.schemering.nu. Ticketprijzen: Volwassenen €15, kinderen t/m 12 jaar €10. Daarnaast zijn er gelimiteerd tickets van €30 verkrijgbaar, waarmee er vooraf aan de voorstelling samen een daghap kan worden gegeten bij Slot Assumburg.

SCHEMERING is een project van Stichting Theatermanifestatie IJmond. Voor meer informatie over de voorstelling, het laatste nieuws en kaartverkoop ga je naar: www.schemering.nu.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen