Duo-expositie ‘Puur Hollands’ bij ISOO

Foto: Nel van Meurs

Van 28 oktober tot en met 9 december exposeren Nel van Meurs en Jan Kastermans bij fotografiecentrum ISOO aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.

Natuurliefhebbers
Beide fotografen zijn lid van Fotokring Heemskerk en zijn eigenlijk echte natuurliefhebbers. Nel laat zich graag inspireren door bijvoorbeeld bollenvelden en bijzondere tulpen die ze op haar eigen wijze fotografeert en bewerkt. Jan daarentegen laat zich inspireren door de kenmerkende Hollandse weilanden waar koeien en andere beesten zich thuis voelen. Puur Hollands dus.

ISOO
(foto: Jan Kastermans)

De duo-expositie is een echte aanrader voor een ieder die wil genieten van puur Hollandse foto’s, dichtbij huis gemaakt. De openingstijden zijn elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

ISOO
Het centrum voor fotografie ISOO biedt graag ruimte aan talentvolle fotografen om te exposeren. Ook worden er regelmatig lezingen en workshops georganiseerd. Daarnaast is ISOO.nu een ontmoetingsplek voor iedereen die fotografie een warm hart toedraagt.

Fotocafé
Een aanrader is het maandelijkse Fotocafé op elke derde maandag van de maand van 20.00 – 22.00 , waar op ontspannen manier over alles wordt gepraat wat met fotografie te maken heeft.

Kijk voor meer informatie op www.isoo.nu of www.facebook.com/isoo.nu.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen