Eric van Sauers met ‘Lief en leed Tour’ vrijdag 19 januari in Kennemer Theater

Vrijdag 19 januari staat cabaretier, stand-upcomedian en acteur Eric van Sauers in het Beverwijkse Kennemer Theater met zijn ‘Lief en Leed Tour’

Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden vergeet je ze nooit van je leven.

Na het zeer succesvolle en fascinerende programma Ontroert komt Eric nu om met liefde het leed te delen. Zelf zegt hij: “Ik vind het lekker als het publiek een beetje moeite moet doen om me bij te houden. Ik stap hongerig het podium op.”

Eric dirigeert zijn publiek soepel langs het grote en kleine lief en leed van de wereld. Relativerende knuppeltjes in het hoenderhok. “Het gaat bij mij vaak nergens over. Maar het is o-zo herkenbaar. Leed is in zekere zin ook prachtig, het geeft aan dat je lééft.”

Een komisch meeslepend verhaal, urgent en recht uit het hart!

Kaarten vanaf € 17,50 voor vrijdag 19 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen