Voor ieder wat wils gedurende Nationaal Theaterweekend in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

Het komende weekend wordt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Dit jaar doet ook het Kennemer Theater mee met maar liefst 5 voorstellingen in drie dagen.

Het Kennemer Theater heeft gekozen voor een aanbod waar alle doel- en leeftijdgroepen mee uit de voeten kunnen. Een mooie mix van muziek, comedy, slagwerk, humor en, als slotstuk op zondagmiddag, de jeugdproductie Shaun het Schaap. Vooral voorstellingen gedurende dit weekend geldt een eenheidsprijs van € 10,- Hieronder de voorstellingen op rij:

Op vrijdag 26 januari om 20.15u:
The Voice of Holland-finalist Brace gaat het theater in

Op zijn zestiende scoort Brace hit na hit, maar het geld en de roem eisen hun tol en hij raakt aan lagerwal. Bijna vijftien jaar later begint zijn carrière 2.0 en door zijn deelname aan The Voice of Holland weet heel Nederland weer hoeveel beleving hij in zijn muziek stopt. In zijn theaterconcert ‘Les geleerd’ vertelt en zingt Brace in intieme setting over de liefde en zijn leven, met alle pieken en dalen.

Na afloop van de voorstelling komt Brace naar de foyer voor een Meet & Greet

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

Vrijdag 26 januari om 20.30 uur
Bert Gabriëls met recht-voor-z’n-raap-comedy

(foto: Johannes Van De Voorde)

Twee shows bracht Bert Gabriëls al in de Nederlandse theaters. En met succes! “Een nieuwe Belg om in te lijsten”, schreef Dagblad van het Noorden. Met ‘Gelukzoeker’ brengt hij opnieuw straffe comedy vol doordraaiende redeneringen, filosofische spitsvondigheden en hilarische situaties. “Comedy op het hoogste niveau.” (De Standaard ****).Een avond vol filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy.

Na afloop van de voorstelling kan het publiek nog even kletsen met Bert in de foyer.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

zaterdag 27 januari 20.15 uur
Percussieachtbaan vol acrobatiek en humor voor het hele gezin!

Of het nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of emmers zijn, de mannen van Percossa weten overal muziek uit te halen. Dat laten Eric, René, Janwillem en Freek zien en horen in voorstellingen die aanvoelen als muzikale percussieachtbanen vol acrobatiek, zang, dans, humor, scherpe timing en theatrale fijnzinnigheid. Hun nieuwe show ‘BAM!’ zit vol hoogtepunten uit eerdere shows en compleet nieuwe nummers.

Neem uw eigen huis-tuin-en-keukenspullen mee naar het theater en daag de mannen van Percossa uit!

Muzikale percussieachtbaan vol acrobatiek, zang, dans en humor voor iedereen vanaf 7 jaar.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

zaterdag 27 januari om 20.30
Tegeltjeswijsheid omgezet in hilarisch theaterconcert

De Meisjes met de Wijsjes combineren zangtalent en vierstemmige arrangementen van bekende, Nederlandstalige nummers met een flinke dosis humor. In het theaterconcert Tegeltjeswijsheid onderzoeken de dames op eigenzinnige en geestige wijze de Nederlandse volksaard. Virtuoos gearrangeerde en gezongen nummers van toen tot nu en spetterende livemuziek worden afgewisseld met hilarische quizfragmenten, korte sketches en pijnlijke bekentenissen.

Zingen is een reflectie van de ziel.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

Zondag 28 januari om 14.00 uur
Theaterdebuut van Shaun het Schaap

Na de razend populaire tv-serie en de al even vermakelijke bioscoopfilm komt de kudde van ‘s werelds bekendste schaap voor het eerst tot leven in een humorvolle en ontroerende theatervoorstelling Bitzer is verliefd! Natuurlijk beleven Shaun, zijn vriendjes Timmy en Shirley, de hond Bitzer en de slechtziende boer allerlei maffe avonturen op en rond boerderij.

‘s Werelds bekendste schaap maakt zijn theaterdebuut en is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar!

Voor alle voorstellingen gedurende het Theaterweekend geldt dat de toegangskaarten à € 10,00* te reserveren zijn via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen