‘Van Praal tot Prul’ Beverwijkse variant op ‘Tussen Kunst en Kitsch’

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op zaterdag 24 maart beleeft Beverwijk zijn eigen variant op het bekende televisieprogramma ‘Tussen Kunst en Kitsch’ in de vorm van een bijzondere bijeenkomst in Museum Kennemerland onder de naam ‘Van Praal tot Prul’.

Soms hoor je het wel eens. Gekocht op de rommelmarkt. Dacht dat het niets voorstelde. Totdat een antiquair het zag . . .  Welnu, gedurende het evenement “Van Praal tot Prul” krijgt iedereen uit de regio Kennemerland, van Alkmaar tot Haarlem, de gelegenheid om zijn/haar bijzondere voorwerpen te laten beoordelen door een team van vijf experts.

Net zoals in het populaire televisieprogramma “Tussen Kunst en Kitsch”, zullen de experts de objecten bekijken, dateren, over de herkomst van de objecten vertellen en taxeren. Alles kan zomaar de moeite  waard zijn om aan te bieden: schilderijen, beeldjes, oude documenten , sieraden of andere bijzondere voorwerpen. Voorinschrijving
Van Praal tot Prul  duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Omdat er een grote toeloop van belangstellenden wordt verwacht is besloten tot een schriftelijke voorinschrijving.

Inschrijving is mogelijk via een formulier op de website van het museum. Ook  is het mogelijk om een inschrijfformulier op te halen tijdens de openingstijden van het museum. De ingevulde formulieren kunnen worden gemaild naar [email protected] of worden opgestuurd naar: Museum Kennemerland, Noorderwijkweg 2A, 1943 DK Beverwijk.

De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.  De entreeprijs bedraagt € 10,00 per persoon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen