Beverhof swingt door flashmob jeugdige leerlingen Dansstudio D’nD Dance

Afgelopen donderdag, 1 maart, hebben zes jeugdige leerlingen van Dansstudio D’nD Dance een flashmob uitgevoerd in Winkelcentrum de Beverhof in Beverwijk.

Voor wie het een onbekend begrip is: bij een flashmob is het de bedoeling dat geheel spontaan (nou ja, wel vaak op basis van een oproep via de social media) een groep mensen op een openbare plek samenkomt en daar iets bijzonders doet.

In dit geval waren het zes leerlingen van Dansstudio D’nD Dance die geheel onaangekondigd een swingende dans uitvoerde in het overdekte winkelcentrum op het nummer Finesse van Bruno Mars.

Toegegeven, de zes danstalentjes waren niet geheel onvoorbereid. Voorafgaand aan de flashmob was er door de dames hard geoefend in de dansstudio van Monique Beerta. Niet voor niets, want terwijl buiten de gevoelstemperatuur op min 15 graden lag beleefde het publiek binnen de Beverhof twee hartverwarmende minuten, waarna (zoals het nog eenmaal gaat bij een flashmob) de jonge dames weer in het niets verdwenen.

D’nD Dance
Dansstudio D’nD organiseert danslessen voor de jeugd in Dorpshuis de Moriaan in Wijk aan Zee en in de eigen dansstudio aan de Wijkerstraatweg 160 in Velsen-Noord. Kijk meer informatie op D’nD Dance Facebook of op de website van Sportpas Velsen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen