Iedereen kan stadsfotograaf van Beverwijk worden

Foto: Heleen Vink (eerder Stadsfotograaf van Beverwijk)

Iedereen kan Stadsfotograaf van Beverwijk worden: Jong of oud, een dure spiegelreflexcamera of een tablet of Phone, dat maakt helemaal niet uit!

Bij fotograferen gaat ’t erom dat je ‘oog hebt voor beeld’. Dat je kunt spelen met licht, beeld en compositie. Dat daarbij een goede camera helpt staat buiten kijf. Maar ook met de tegenwoordig zo laagdrempelige tablets en smartphones kun je heel mooie resultaten bereiken.

Wat we hiermee willen zeggen is: Om stadsfotograaf van Beverwijk te worden hoef je geen doorgewinterde fotograaf te zijn met de wortels in het analoge tijdperk. Ook een creatieve scholier met een tablet of een smartphone kan een serieuze kandidaat zijn.

Wie wordt 10e Stadsfotograaf?
Dit jaar is het een jubileumjaar, want de Stadsfotograaf bestaat 10 jaar.  Afgelopen jaar was het Jan Paul van der Meij die zich als 9e stadsfotograaf mocht uitleven. Voor hem een mooi jaar waarin binnen de gemeentegrenzen veel viel te beleven dat de moeite waard was om met de camera vast te leggen. Zo hingen zijn foto’s in diverse exposities, zijn gepubliceerd in de kranten en in het boekje ‘De Breestraat een ander gezicht’ over de herstructurering van Beverwijks belangrijkste winkelstraat..

Stadsfotograaf: mooi podium om je als fotograaf te laten zien
Wil jij de tiende Stadsfotograaf worden van Beverwijk? Ben jij die enthousiaste fotograaf die graag een podium wil om zijn werk te laten zien? Een jaar lang stadsfotograaf geeft je een krachtig podium met je foto’s en naam in diverse kranten, op social media, radio en op diverse andere sites. Ook als je al een bedrijf hebt in fotografie geeft de titel ‘Stadsfotograaf’ het een mooi extra stuk bekendheid. Tevens krijg je als stadsfotograaf een kleine financiële vergoeding.

Zó doe je mee:
Stuur maximaal 10 foto’s voor 15 mei op naar [email protected]
Wil je meer weten? Bezoek dan BeverwijkStadsfotograaf op Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen