Marco Bakker viert 80e verjaardag met jubileumconcert in Grote Kerk Beverwijk

Op vrijdag 23 maart viert Marco Bakker viert zijn tachtigste verjaardag en zijn 55-jarig jubileum als operazanger met een concert in de Grote Kerk van zijn woonplaats Beverwijk.

Speciaal voor deze gelegenheid interviewde RTV IJmond de zanger, die daarin niet alleen vooruitblikt op deze bijzondere jubileumavond, maar vooral met foto’s, verhalen en anekdotes terugkijkt op zijn carrière, vanaf de schoolband van de Haarlemse Kweekschool, zijn zanglessen bij zangpedagoge Coby Riemersma, tot zijn album met de beroemde Oostenrijkse componist Robert Stolz en zijn nu al 25 jaar durende succes als een van ‘De Drie Baritons’ samen met Henk Poort en Ernst Daniël Smid.

Keur van grote artiesten
Behalve de Drie Baritons treedt er gedurende het concert van vrijdag 23 maart in de Grote Kerk een keur van artiesten op, waaronder de tenor Frank van Aken, de Belgische colloratuursopraan Elise Caluwaerts, het Gelders Opera- en Operette Gezelschap, klassiek- en flamencogitarist Serge Heman, multi vocaliste en al 12 jaar de drijvende kracht en directeur van Opera Zuid Miranda van Kralingen, bariton Sef Thissen (bekend van de  concerten Viva Classic Venlo), baritonsaxofonist Henk van Twillert, pianist Nico van der Linden en arrangeur/componist Bob Zimmerman.

De avond wordt gepresenteerd door Hans van Willigenburg.

Kaartverkoop
Wilt u bij dit unieke concert aanwezig zijn maak dan 25 euro over op rekeningnummer: NL72TRIO0390972665 ten name van: Vereniging Grote Kerk Beverwijk onder vermelding van : Concert Marco Bakker. Uw kaarten liggen dan op naam klaar op 23 maart. Zaal open vanaf 19.00 uur. Aanvang concert 20.00 u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen