Industriecultuur Instameet bij ISOO

Foto: Jamila Melgers

Fotografieliefhebbers gaan samen met voormalig stadsfotografen op zoek naar spannende beelden van de Beverwijkse industrie tijdens de Week van de Industriecultuur

Van 20 tot en met 28 oktober is het De Week van de Industriecultuur, en die laat fotografiecentrum ISOO niet onopgemerkt voorbijgaan. Op zaterdag 20 oktober organiseren Stichting Kunst & Cultuur Beverwijk en Industriecultuur samen met het Beverwijks centrum voor fotografie ISOO de ‘Instameet Beverwijkse Industrie’

Stadsfotografen
Oud stadsfotografen Marco Maljaars en Bert Giebels gaan samen met Instagram fotograaf Monique Anrochte op zoek naar spannende beelden van de Beverwijkse industrie en omgeving. En jij kunt mee!

Instagram workshop
Deelnemers krijgen informatie en uitleg over Instagram tijdens een korte workshop. Verder wordt men uitgedaagd met een Instagram-fotowedstrijd. Er wordt onder andere een bezoek gebracht aan de Pijpkade in Beverwijk om deze te fotograferen. De meest bijzondere foto’s dingen mee naar een plekje op de expositie, volgend jaar, tijdens de Week van de Industriecultuur.

Gratis aanmelden
Op 20 oktober verzamelen om 11 uur bij ISOO op het Stationsplein 46 Beverwijk. De deelname is kosteloos. Aanmelden kan via de website www.industriecultuur.nl en er zijn maximaal 30 plekken! Wees er dus snel bij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen