Seks Tips en Tineke Schouten dit weekend in Kennemer Theater

Foto: Roy Beusker

Muzikale komedie met Theun Plantinga en Alexandra Alphenaar en twee avonden met Tineke Schouten met haar nieuwste show Highlights dit weekend in Beverwijk.

Muzikale komedie Seks Tips

Wat je van nichten kan leren

Seks Tips is een hilarische muzikale komedie over een heterovrouw op een dood spoort in haar liefdesleven en de vriendschap met een nicht die omkomt in de wisselende contacten, maar de echte liefde nog niet heeft gevonden.

Alex is homo, vrijgezel, dagvoorzitter en eigenlijk nooit alleen. Laura is hetero, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze ontmoetten elkaar op een nietszeggend treinstation. Zij had een vuiltje in haar oog en hij hielp haar. Het begin van een bijzondere vriendschap die vooral gaat over de slaapkamergeheimen van haar en de hilarische inside adviezen van de meest inzichtelijke aller individuelen: de homoseksuele man.

Een avond vol ‘inside information’ die je alleen kan krijgen van de meest leerzame types op deze wereld: de homoseksuele man!

Met Theun Plantinga en Alexandra Alphenaar

Kaarten vanaf € 17,50 voor vrijdag 19 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

Nieuwste show Tineke Schouten twee keer in Beverwijk!

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. In ruim 35 jaar maakte ze meer dan 23 theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches, tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde.

Na in 17/18 een persoonlijke show te hebben neergezet, maakt Tineke in seizoen 18/19 een reis door haar beroepsmatige carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes in ‘een nieuw jasje’ passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen. Eigenlijk mag deze show ook Top Tien 3 heten.

Kaarten vanaf € 25,50 voor de try-out op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen