Beverwijkse jeugd maakt zich op voor Bouwstad “Griezelt”

Foto: Wim Meijer Fotografie

Beverwijk krijgt er in de zomervakantie weer een wijk bij, opgebouwd in vier dagen van maandag 19 t/m donderdag 22 augustus door de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Geen sloppenwijk, maar de mooiste bouwwerken van de regio.

Griezelen
Dit jaar heeft Bouwstad Meerestein als thema “Griezelen”. Bouwstad Meerestein vindt plaats naast Sportdansschool La Passe aan de Kingsford Smithstraat in Beverwijk.

Leg spijkers, sloophout, hamers, zagen en een aantal enthousiaste vrijwilligers bij elkaar op één plek, zet er vanuit Stichting Welzijn Beverwijk een enthousiaste coördinatie en ondersteuning op, en voilà, je hebt Bouwstad 2019.Veel voorbereiding
De werkelijkheid ligt echter iets genuanceerder. Vanaf medio januari zijn de vrijwilligers met ondersteuning van Stichting Welzijn Beverwijk druk bezig met de voorbereiding, planning en organisatie van dit evenement. Het regelen van de locaties, benaderen van bewoners en omliggende bedrijven voor sponsoring en/of ondersteuning, het aanvragen van vergunningen bij de gemeente, het regelen van 360 m3 hout, het versturen van flyers en posters naar alle basisscholen in de regio, EHBO, toiletten, rijplaten, overleg met brandweer en politie en nog veel meer komt erbij kijken om zo’n groots evenement op te zetten. Máár…dan heb je ook wel 4 fantastische dagen.Verkoop kaarten
Een Bouwstadkaart kost € 12,50 en is verkrijgbaar op werkdagen tussen 9.00 – 13.00 uur bij Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 en bij Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. De kaarten die over zijn worden aan het hek bij Bouwstad verkocht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith Hijdendaal van Stichting Welzijn Beverwijk, via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen