Gemeente zoekt ‘meedenkers’ aanpassen speelplekken in Broekpolder en Westertuinen

Foto: Gemeente Beverwijk

De gemeente is nu op zoek naar mensen die mee willen denken over wat een ideale speelplek is, die aantrekkelijk is voor iedereen van 0-99 jaar. In beide wijken hoopt de gemeente zo’n 15 deelnemers te vinden van alle leeftijden.

Jezelf opgeven als deelnemer kan door het sturen van een mailtje met naam, leeftijd en adresgegevens naar: [email protected].

Plaats en datum bijeenkomsten

Broekpolder

  • Woensdag 15 juni startbijeenkomst tussen 16.00 en 18.00 in de Citadel: De gemeente vertelt tijdens deze inloopmiddag over het speelruimteplan en de consequenties voor de Broekpolder. Op deze middag kun je je ook nog opgeven om mee te doen aan de vervolgbijeenkomsten.
  • Woensdag 6 juli schetsbijeenkomst tussen 16.00 en 18.00 in de Citadel: Tijdens de schetsmiddag worden de wensen geïnventariseerd en de mogelijkheden verkent. Er wordt gekeken aan wat voor type speeltoestellen men de voorkeur geeft en gaat over tot het maken van een eerste ontwerp.
  • Woensdag 7 september afsluitende bijeenkomst tussen 16.00 en 18.00 in de Citadel: Gemeente toont de resultaten en vertelt meer over het vervolg. Het ontwerp dat de gemeente heeft gemaakt naar aanleiding van de schetsbijeenkomst wordt besproken.

‪‎Westertuinen

  • Woensdag 29 juni schetsbijeenkomst tussen 14.30 en 16.30 in de Montessorischool: Tijdens de schetsmiddag worden de wensen geïnventariseerd en de mogelijkheden verkent. Er wordt gekeken aan wat voor type speeltoestellen men de voorkeur geeft en gaat over tot het maken van een eerste ontwerp.
  • Woensdag 31 augustus afsluitende bijeenkomst tussen 14.30 en 16.30 In de Montessorischool: Gemeente toont de resultaten en vertelt meer over het vervolg. Het ontwerp dat de gemeente heeft gemaakt naar aanleiding van de schetsbijeenkomst wordt besproken.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen