Wethouder roep jongeren op om samen plannen te maken vóór jongeren

Foto: Gemeente Beverwijk

Vanavond om 19.30u kunnen alle jongeren uit Beverwijk die willen meepraten over plannen vóór jongeren aanschuiven in Café Jeugd in Buurthuis Wijk aan Duin, waar ook  wethouder ‘jeugd’ Cecilia van Weel-Niesten en enkele raadsleden aanwezig zullen zijn.

In een oproep afgelopen week op de Facebookpagina van de Gemeente Beverwijk deed de gedreven wethouder de volgende oproep:

“Wat is nu voor jou belangrijk? Waar droom je van? Waar baal je van? Wat heb je nodig om je over twee jaar prettig te voelen? Schuif aan in het ‪Café Jeugd! We hebben jou nodigwezig. Niet geheel onbelangrijk, want het is de gemeenteraad die straks beslist over het beleid en het geld verdeelt. Denk bijvoorbeeld aan de openstelling van Place to Be, het goedkoper kunnen sporten, maar ook het Zomerspektakel of de Bouwstad (voor je jongere broertje of zusje). Kom vooral met meer. Geef de uitnodiging gerust door. Ik zie en spreek jullie graag!”

Wie vanavond wil meepraten kan vooraf een seintje geven aan Ingeborg Paijens via [email protected] of aan Marco, William of Judith van Nul251 ([email protected]). Ook is het mogelijk gewoon langs te komen.

Het Café Jeugd begint om 19.30u. Locatie: Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen