Leden Paviljoen Westerhout exposeren in Stadhuis

Foto: Wim Meijer Fotografie

Met het thema ‘Mode’ exposeren de deelnemers aan de schilder- en tekengroepen van Paviljoen Westerhout in het Stadhuis van Beverwijk.

Sinds afgelopen maandag, 4 juli, tot 2 september kan iedereen een kijkje komen nemen. De amateurkunstenaars zijn er trots op dat hun werk te bewonderen is in de publiekshal van het Stadhuis.

Piet de Ridder
Wekelijks zijn drie schilder- en tekengroepen actief in Paviljoen Westerhout. Onder begeleiding van Piet de Ridder, kunstenaar uit Beverwijk, ontstaan aan de hand van thema’s de mooiste schilderijen en tekeningen.

Mode
Het onderwerp ‘Mode’ is in brede zin met verschillende technieken uitgebeeld. Dat er zoveel ideeën bestaan over vormgeving en trends is terug te zien in de schilderijen die gemaakt zijn over dit onderwerp. Iedere kunstenaar heeft op eigen wijze een visie gegeven over dit thema met gebruik van alle mogelijke technieken. Collages, olieverf, aquarel, houtskool tekeningen, weinig middelen zijn onbeproefd gelaten om een optimaal resultaat te bereiken.

Wim Meijer Fotografie_IMG_8224

Paviljoen Westerhout
Paviljoen Westerhout, gelegen in het prachtige park Westerhout, is een centrum van sociaal culturele activiteiten voor senioren. Ruim 50 jaar zijn zij gevestigd aan het Westerhoutplein. Paviljoen Westerhout biedt naast teken- en schilderlessen allerlei activiteiten, zoals muziek maken, seniorenweb, taalcursussen en sportieve activiteiten. Meer informatie kunt u vinden op www.paviljoenwesterhout.nl.

De expositie, waarvan hieronder een foto-impressie, is te bekijken tijdens openingsuren in de publiekshal van het Stadhuis, Stationsplein 48 in Beverwijk.

Wim Meijer Fotografie_IMG_8212 Wim Meijer Fotografie_IMG_8228 Wim Meijer Fotografie_IMG_8234 Wim Meijer Fotografie_IMG_8242 Wim Meijer Fotografie_IMG_8250 Wim Meijer Fotografie_IMG_8222

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen