55+

Informatiekrant Sociaal team Beverwijk deze week op de deurmat

Foto: Sociaal Team Beverwijk

Het Sociaal team Beverwijk brengt in samenwerking met ETT Media uit Groningen een informatiekrant over zorg en ondersteuning in Beverwijk uit. De krant wordt deze week huis aan huis bezorgd in Beverwijk en Wijk aan Zee.

In de krant staat allerlei informatie over het Sociaal team Beverwijk, de samenwerkingspartners en de zorg en ondersteuning die zij kunnen bieden aan de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee.

Samenwerking
Het Sociaal team is een samenwerking tussen de gemeente Beverwijk, MEE & de Wering, Socius Maatschappelijke Dienstverleners, Stichting Welzijn Beverwijk en ViVa! Zorggroep. Het Sociaal team werkt nauw samen met MaatjeZ, het c entrum voor Mantelzorg, en de ouderenadviseurs en Sociaal Raadslieden van Socius Maatschappelijke Dienstverleners.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat er veel kennis in het team aanwezig is, en bewoners met vragen snel en vakkundig geholpen kunnen worden. Bij complexe vragen waar het Sociaal team geen antwoord op heeft, wordt in overleg gespecialiseerde hulp van andere organisaties gevraagd.

Contact met het Sociaal team
Inwoners kunnen op verschillende manieren contact opnemen met het Sociaal team. Per telefoon (0251 279100), e-mail ([email protected]) of via www.sociaalteambeverwijk.nl. Er wordt dan binnen vijf werkdagen een afspraak gemaakt.

Afspraak
De medewerkers van het Sociaal team komt voor het gesprek het liefst bij de inwoners thuis. Wanneer dat niet mogelijk is, kan de afspraak plaatsvinden op een van de locaties van het Sociaal team. Het Sociaal team heeft daarnaast inloopspreekuren en koffieochtenden waar iedereen zonder afspraak kan langskomen.

De inloopspreekuren vinden plaats:

  • Iedere woensdagochtend in Wooncentrum Viva! Elsanta (President Kennedyplein 225) van 10.00 uur tot 12.00 uur.
  • Iedere woensdagmiddag in het Stadhuis van Beverwijk (Stationsplein 48) van 13.30 uur tot 16.00 uur.
  • Iedere donderdagmiddag in Wijk aan Zee in dorpshuis De Moriaan (Dorpsduinen 4) van 12.00 tot en 14.00 uur.

Het Sociaal team is ook op Facebook (www.facebook.com/sociaalteambeverwijk) te vinden. Klik op ‘vind ik leuk’en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten.

Klik op onderstaande link voor de digitale versie van de informatiekrant van het Sociaal Team Beverwijk:
Informatiekrant Sociaal team

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen