Beverwijk vraagt hulp inwoners bij zoektocht naar nieuwe burgemeester

Foto: Wim Meijer Fotografie

De gemeente Beverwijk gaat op zoek naar een nieuwe burgemeester! Maar wat moet zij/hij allemaal kunnen? En wat voor type mag het zijn? De gemeenteraad nodigt de Beverwijkse bevolking uit om te laten weten welke eigenschappen de nieuwe burgemeester moet hebben.

Jouw mening helpt!
Met de enquête hoopt de gemeenteraad een beeld te krijgen van de eigenschappen waaraan de nieuwe burgemeester volgens de Beverwijkers moet voldoen. De input die de inwoners van Beerwijk geven via de enquête zal worden gebruikt bij het opstellen van de profielschets. Die profielschets zal vervolgens worden gebruikt door de vertrouwenscommissie die de kandidaten spreekt en uiteindelijk bepaald wie als burgemeester aan de raad wordt voorgesteld. Boodschap van de gemeenteraad is dan ook: Vul de enquête in, want jouw input telt!

Voor het invullen van de enquête ga naar de website: www.burgemeesterbeverwijk.nl en volg daar de instructies. Invullen kan tot en met dinsdag 27 september.

De boer op
De enquête is niet alleen online in te vullen. Op woensdag 21 september 2016 wordt ook op de weekmarkt gevraagd naar de voorkeur van Beverwijkers.

Eerder ging ook 251tv al ‘de boer op’ met dezelfde vraag. Hieronder de reportage:

Meer 251TV-producties (TV uit de hele regio twee-vijf-een) zijn te bekijken via YouTube, Facebook, Twitter en Ziggo Kanaal 42 (digitaal) of Kanaal 45 (analoog).

Reacties