Hero’s: Keep on the good work!

Foto: Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk

Op zondag 13 november organiseert Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk, samen met MaatjeZ en het jongerenwerk van de Stichting Welzijn Beverwijk  en Welschap een groot feest voor alle vrijwilligers en mantelzorgers in de leeftijd van 14 tot 25 jaar.

Met dit feest willen de Heemskerk en Beverwijk deze ‘jonge helden’ bedanken voor hun inzet als vrijwilliger of mantelzorger.

De Vuurlinie
Het feest wordt gehouden bij de Vuurlinie op zondagmiddag 13 november van 13.30 uur tot 18.00 uur. Muziek wordt onder andere verzorgd door 3 bekende dj’s, o.a. NLZ, Junior Neph en vele andere  artiesten. Verder kan men deelnemen aan de Hollands Glorie Verrassing Quiz met leuke prijzen en is er een saté- en vegetarisch  buffet.

Na 18.00u gaan de DJ’s door met live muziek. Wie dat wil kan dan ook voor eigen kosten verder feesten tot 22:00 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor het feest kan tot 10 november bij de Vrijwilligerscentrale (e-mail: [email protected] of telefoon 0251-222222, bereikbaar: maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur) Vermeld bij de aanmelding je naam, mailadres, leeftijd, voor wie je zorgt/vrijwilligerswerk doet en verder of je eventueel vegetarisch bent.

Ook is het mogelijk om je aan te melden voor alleen het feest na 18.00 uur. Daarvoor geldt een andere toegangskaart en ook die kan via de mail worden besteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen