Vrijwilligers bedankavond in Kennemer Theater op maandag 12 december

Foto: Mischa Muijlaert (via Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk

De gemeenten Beverwijk en Heemskerk willen hun waardering tonen voor de inzet van vrijwilligers voor de gemeenschap. Daarom organiseert de Vrijwilligerscentrale in opdracht van de gemeenten de jaarlijkse vrijwilligersbedankavond.

Deze vindt plaats op maandag 12 december in het Kennemer Theater in Beverwijk in de vorm van de muziekvoorstelling “Weet je nog wel?”

“Weet je nog wel?”
Een programma met Nederlandstalige liedjes door Ruud Bos, Maaike Widdershoven en Tony Neef. Dit zijn prijswinnende musicalsterren en Ruud Bos componeert en arrangeert. Het programma wordt een ode aan het Nederlandstalige cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen van o.a. Wim Zonneveld, Annie M.G. Schmidt, André Hazes en Karin Bloemen.

Het programma voor maandagavond 12 december ziet er als volgt uit:

  • 19.30 uur inloop Vrijwilligers, vrijwilligerscentrale  en wethouders ontmoeten elkaar. Koffie, thee
  • 20.00 uur Welkom door  wethouders
  • 20.15 uur aanvang voorstelling
  • 21.00 uur pauze met wat te drinken.
  • 21.20 uur 2e deel
  • 22.05 uur einde

Aanmelden
Tot 7 december is het mogelijk om kaarten aan te vragen onder vermelding van naam en de organisatie waar het vrijwilligerswerk voor wordt gedaan. Dit kan telefonisch via 0251- 222222 (receptie Wijkcentrum Prinsenhof) van maandag tot vrijdag 09.00 uur tot 12.30 uur.

Ophalen toegangskaarten kan van maandag 28 november tot donderdag 8 december tussen 09.00 uur en 12.30 uur in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, 1947 HS Beverwijk.

Let op: Een persoon van 1 organisatie mag ook voor meerdere collega vrijwilligers opgeven, maar dan wel onder vermelding van hun namen. Dit geld ook voor het ophalen van de kaarten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen